Jouw hypotheek laten berekenen

Om je optimaal voor te bereiden voor de huizenmarkt in heel Nederland is het verstandig om je hypotheek te laten berekenen door een ervaren adviseur van AKC-Advies uit Breda. Wij berekenen precies wat jouw maximale hypotheek wordt. Op basis van deze resultaten kun jij je gaan focussen op welke huizen er voor die prijs aan jouw wensen voldoen.

Startershypotheek

Plan uw gratis gesprek voor een hypotheekadvies

Wilt u liever direct contact opnemen, stuur ons een whatsapp bericht.

Waarom is het verstandig om je hypotheek te laten berekenen door experts?

Zoals al gezegd te hebben, is het verstandig om je hypotheek te laten berekenen door specialisten. Als hypotheekadviseur kunnen wij een realistische berekening maken die jou helpt bij het vinden van jouw droomhuis. Om jouw hypotheek te berekenen, hebben wij een aantal gegevens van jou nodig. Voornamelijk heeft dit te maken met je inkomsten en op welke basis je werkt. Het is nu eenmaal zo dat je meer kans maakt om snel een hypotheek af te sluiten als je fulltime werkt met een vast contract, dan als je parttime werkt op een tijdelijk contract. Hoe kleiner we het risico kunnen maken voor de bank, hoe beter dit is voor jou als toekomstige huiseigenaar. Bovendien berekenen we jouw mogelijke hypotheek voor andere situaties. Zo kun je een verhuurhypotheek afsluiten voor je huidige woning, als je deze wilt verhuren. Heb je na een echtscheiding een nieuwe hypotheek nodig, omdat je alleen achterblijft in je woning? Ook dan staan we voor je klaar.

Schakel ons in voor hulp

Wil jij je hypotheek laten berekenen door een van onze specialisten? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier voor een afspraak. Wist je dat we ook als hypotheekadviseur bij jou aan huis kunnen komen? Om alle opties voor advies te bespreken, is het mogelijk om ons te bellen op +31 (0)85 130 47 11.