Hypotheek voor verbouwing

Met een verbouwing haal je meer uit je woning. Een nieuwe badkamer of keuken, een dakkapel of uitbouw? De verbouwingskosten kunnen vaak aardig oplopen, maar zijn een directe investering in jouw woongenot. Het is raadzaam om de mogelijkheden voor de financiering van de verbouwingskosten goed met elkaar te vergelijken. Het inzetten van eigen spaargeld is de meest voordelige manier, maar ook het ophogen van de huidige hypotheek, het oversluiten van de hypotheek, een tweede hypotheek voor de verbouwing of een bouwdepot valt onder de mogelijkheden. Een afsluiten van een aanvullende verbouwingshypotheek is de meest gekozen optie. AKC Advies onderzoekt samen met jou de meest optimale financiering die past bij jouw persoonlijke wensen en verbouwingsplannen. 

Verbouwingshypohteek
Verbouwingshypotheek

Verbouwingshypotheek

Voor het verlenen van een hypotheek voor een verbouwing is het belangrijk dat verbouwing van toegevoegde waarde is op de woning. Een andere kleur vloer is bijvoorbeeld niet waarde bepalend, een dakkapel wel. Afhankelijk van de hoogte van de lening en het draagvlak van de woonlasten, kan er gekozen worden voor een kortere hypotheekvorm. AKC Advies brengt samen met jou de huidige financiële situatie in kaart en onderzoekt welke mogelijkheid het meest optimaal aansluit bij jouw verbouwingswensen, de kosten en woonlasten. AKC Advies helpt jou zonder financiële zorgen aan extra woonplezier.

 

Heb je verbouwingsplannen en wil je investeren in meer woongenot zonder financiële zorgen?

Neem dan contact met ons op door op de knop rechts te klikken en wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.