Adviseur voor zakelijke verzekeringen

Heb je de hulp nodig van een professionele adviseur voor het afsluiten van al je zakelijke verzekeringen? De specialisten van AKC-Advies uit Breda helpen je graag. Als ondernemer is het belangrijk dat je de juiste assurantiën afsluit om je bedrijf te verzekeren. Sluit jouw verzekeringen daarom af met advies van een expert!

Onze adviseur helpt je met al je zakelijke verzekeringen

Naast particuliere verzekeringen bieden we middels onze adviseur ook een scala aan zakelijke verzekeringen voor jouw bedrijf. Samen maken we de verschillende wensen en risico’s inzichtelijk en gaan vervolgens op zoek naar juiste partijen om deze verzekeringen onder te brengen. Onze experts zijn bovendien gespecialiseerd in advies geven bij het afsluiten van zakelijke verzekeringen voor een eenmanszaak. Ga je voor jouw onderneming een nieuw bedrijfspand kopen en wil je graag hulp bij het afsluiten van een hypotheek? Ook dan kun je bij ons terecht voor professioneel hypotheekadvies.

Plan een afspraak in met onze adviseur

Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die onze adviseur je biedt op het gebied van zakelijke verzekeringen? Plan dan een gesprek in met onze erkende verzekerings- en hypotheekadviseur. Dit doe je door contact met ons op te nemen via +31 (0)85 130 47 11. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.