Advies over particuliere verzekeringen

Voorafgaand aan het afsluiten van particuliere verzekeringen is het fijn om gegrond advies te krijgen over de verzekeringen die je nodig hebt. Iedere dag loop je namelijk het risico om onverwachte schade op te lopen, of dit nu bij jezelf of iemand anders is. Om deze zorgen weg te nemen kun je je verzekeringen tegen dit risico. AKC-Advies uit Breda helpt je om dit tegen een zo laag mogelijke premie te krijgen en hiermee vermogensschade te beperken. We gaan graag met je in gesprek om te zien wat er voor jou van belang is zodat je je verzekert voor jouw behoeftes!

Over vele soorten particuliere verzekeringen advies ontvangen

Er zijn heel veel soorten verzekeringen mogelijk. Wij geven je graag advies over persoonlijke verzekeringen, maar ook over zakelijke verzekeringen. Je weet na gesprekken met onze erkende adviseurs zeker welke verzekeringen jij dient af te sluiten. Hieronder tref je een aantal van de meeste bekende verzekeringen die wij aanbieden.

Motorrijtuigen

Deze verzekering is voor een auto, motor, scooter, quad enzovoort. Als je eigenaar bent van een motorvoertuig ben je verplicht om je WA (Wettelijk Aansprakelijk) te verzekeren. Hiermee verzeker je schade die je brengt aan een ander. Daarnaast is het mogelijk om je beperkt of volledig casco te verzekeren. Je kunt bovendien bij ons terecht voor een taxiverzekering. We nemen al jouw wensen met je door en geven je advies hoe jij je het beste particuliere verzekeringen voor je motorrijtuig afsluit.

Woonhuis en Inboedel

Ga je een woning kopen met een hypotheek die wij berekend hebben voor je? Of heb je al een woning in eigendom? Dan ben je van de bank verplicht op een opstalverzekering te hebben. Deze verzekering vangt onvoorziene schade op aan je woning door bijvoorbeeld storm, brand, waterschade. Een inboedelverzekering is voor al je te verplaatsen eigendommen waarvan je niet wilt dat ze schade ondervinden. Gebeurt dit wel? Dan is deze verzekering er om je (een deel ervan) te vergoeden.

Aansprakelijkheidsverzekering

Breng jij schade aan bij iemand anders? Dan wil je hier niet persoonlijk voor aansprakelijk zijn. Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je je tegen de schade die je bij een ander aan kunt richten. We bespreken graag samen met je wat voor jou belangrijk is bij het afsluiten van particuliere verzekeringen en geven advies over hoe jij je het beste hiervoor kunt verzekeren.

Reisverzekering

Ga je op reis en wil je je verzekeren tegen onvoorziene kosten zoals diefstal, annulering of een deel van eventuele zorgkosten? Dan is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten zodat jij zonder zorgen van je reis kunt genieten. Ga je voor lange tijd reizen of ben je benieuwd of je nog meer verzekeringen nodig hebt tijdens je vakantie? Je vraagt ons dan eenvoudig om advies over al onze particuliere verzekeringen.

Rechtsbijstand

Wil je je verzekeren tegen de kans dat je in een conflict komt en hierbij juridisch advies nodig hebt? Dan is een rechtsbijstandsverzekering een goed idee. Daarnaast heb je bij deze verzekering recht op een advocaat en rechtszaak. Deze verzekering is niet verplicht, maar het is wel verstandig om er een af te sluiten. Conflicten zijn namelijk niet altijd te voorkomen.

Recreatie

Ben je in het bezit van een boot of waterscooter en wil je alleen maar genieten op het water zonder bang te hoeven zijn dat je voor onverwachte kosten komt te staan? Denk dan eens na over een recreatieverzekering. Je schakelt onze hulp in voor advies over de precieze particuliere verzekeringen die jij nodig hebt voor een verblijf op je boot.

Vraag ons naar alle mogelijkheden

Heb je een vraag over bovenstaande of andere verzekeringen? Onze specialisten geven je graag advies over alle mogelijke particuliere verzekeringen. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)85 130 47 11. Wij staan je graag te woord tijdens een vrijblijvende afspraak die je via deze contactmogelijkheden maakt.