Particuliere Verzekeringen

Iedere dag loop je het risico om onverwachte schade op te lopen. Of dit nu bij jezelf of iemand anders is. Om deze zorgen weg te nemen kun je je verzekeringen tegen dit risico. AKC helpt je om dit tegen een zo laag mogelijke premie te krijgen en hiermee vermogensschade te beperken. We gaan graag met je in gesprek om te zien wat er voor jou van belang is zodat je je verzekert voor jouw behoeftes!

Er zijn heel veel soorten verzekeringen. Hieronder tref je een aantal van de meeste bekende verzekeringen die wij aanbieden. Heb je een vraag over een andere verzekering? Neem dan even contact met ons op.

Motorrijtuigen

Deze verzekering is voor een auto, motor, scooter, quad, etc.
Als je eigenaar bent van een motorvoertuig ben je verplicht om je WA (Wettelijk Aansprakelijk) te verzekeren. Hiermee verzeker je schade wat je brengt aan een ander. Daarnaast is het ook mogelijk om je beperkt of volledig casco te verzekeren. We bespreken graag samen met je wat voor jou belangrijk is en hoe jij je het beste hiervoor kunt verzekeren. 

Woonhuis en Inboedel

Heb jij jouw woning in eigendom? Dan ben je van de bank verplicht op een opstal verzekering te hebben. Deze verzekering vangt onvoorziene schade op aan je woning door bijvoorbeeld storm, brand, waterschade. We bespreken graag samen met je wat voor jou belangrijk is en hoe jij je het beste hiervoor kunt verzekeren.
 

Een inboedelverzekering is voor al je te verplaatsen eigendommen waarvan je niet wilt dat ze schade ondervinden. Gebeurt dit wel? Dan is deze verzekering er om je (een deel ervan) te vergoeden. We bespreken graag samen met je wat voor jou belangrijk is en hoe jij je het beste hiervoor kunt verzekeren. 

Aansprakelijkheidsverzekering

Breng jij schade aan bij iemand anders? Dan wil je hier niet persoonlijk voor aansprakelijk zijn. Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je je tegen de schade die je bij een ander aan kunt richten. We bespreken graag samen met je wat voor jou belangrijk is en hoe jij je het beste hiervoor kunt verzekeren.

Reisverzekering

Ga je op reis en wil je je verzekeren tegen onvoorziene kosten zoals diefstal, annulering of een deel van eventuele zorgkosten? Dan is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten zodat jij zonder zorgen van je reis kunt genieten. We bespreken graag samen met je wat voor jou belangrijk is en hoe jij je het beste hiervoor kunt verzekeren. 

Rechtsbijstand

Wil je je verzekeren tegen de kans dat je in een conflict komt en hierbij juridisch advies nodig hebt? Daarnaast heb je bij deze verzekering recht op een advocaat en rechtszaak. We bespreken graag samen met je wat voor jou belangrijk is en hoe jij je het beste hiervoor kunt verzekeren. 

Recreatie

Ben je in het bezit van een boot of waterscooter en wil je alleen maar genieten op het water zonder bang te hoeven zijn dat je voor onverwachte kosten komt te staan? Denk dan eens na over een recreatieverzekering. We bespreken graag samen met je wat voor jou belangrijk is en hoe jij je het beste hiervoor kunt verzekeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze Particuliere Verzekeringen?

Neem dan contact met ons op door op de knop rechts te klikken en wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.