Taxiverzekering

Voor advies over je taxiverzekering kun je het beste terecht bij een ervaren adviseur van AKC-Advies uit Breda. Ons adviesbureau voor hypotheken en verzekeringen staat voor je klaar om al je vragen over beide specialismen te beantwoorden. Met de hulp van ons bureau weet je zeker dat jij de juiste verzekeringen afsluit voor jouw woning en taxi.

Wilt u advies voor uw taxiverzekering?

Wilt u liever direct contact opnemen, stuur ons een whatsapp bericht.

Deskundig advies krijgen over jouw gewenste taxiverzekering

Heb jij een taxi? Dan dien je deze op een goed te verzekeren, zodat niet alleen jij en je voertuig, maar ook je inzittenden verzekerd zijn in het geval van onverwachte zaken. Is jouw taxibedrijf een eenmanszaak? Dan begrijpen wij zeker dat het lastig kan zijn om te uit te zoeken welke verzekeringen precies nodig zijn en welke gegevens je daarvoor nodig hebt. Op deze momenten kan onze erkende adviseur je helpen met advies over een geschikte taxiverzekering. Al is dat niet het enige waar wij je mee van dienst kunnen zijn. Naast dat je bij ons advies krijgt over verzekeringen, kun je bij ons ook terecht als je een nieuwe hypotheek zoekt. Het is zelfs mogelijk om een afspraak te plannen met onze hypotheekadviseur aan huis, die bij jou thuis langskomt als je dit prettiger vindt.

Maak een afspraak

Wanneer je in een persoonlijk gesprek advies wilt krijgen over jouw taxiverzekering of een van de andere particuliere verzekering en die wij je aanbieden, neem je eenvoudig contact met ons op. Je plant vrijblijvend een afspraak in door ons contactformulier in te vullen. Heb je vragen die je het liefst direct aan een specialist stelt? Bel ons dan op +31 (0)85 130 47 11.