Een hypotheek regelen met PGB-inkomen

Een hypotheek regelen met een PGB (Persoons Gebonden Budget) inkomen is niet altijd even makkelijk, maar onmogelijk is het niet. AKC-Advies gaat graag de uitdaging met jou aan om ervoor te zorgen dat jij de woning van jouw dromen kan krijgen.
Startershypotheek

Plan uw gratis gesprek voor een hypotheekadvies

Wilt u liever direct contact opnemen, stuur ons een whatsapp bericht.

Waarom is het lastig om een hypotheek met PGB-inkomen af te sluiten?

Als je een hypotheek wilt afsluiten met een PGB-inkomen, dan ziet de bank automatisch meer risico. Je komt namelijk in aanmerking voor PGB als je zelf ziek bent of jouw kind ziek is of een handicap heeft. Je bent dus afhankelijk van mensen die voor je zorgen. Juist daarom is het van belang dat de woning waarin je woont, aansluit op jouw behoeftes. Het aanvragen van een hypotheek met een PGB-inkomen hoeft geen probleem te zijn maar wij moeten wel, als hypotheekadviseur uit Breda, ervoor zorgen dat alle papieren die nodig zijn om de hypotheek met een PGB-inkomen af te sluiten, aanwezig zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de bank de hoeveelheid risico vermindert en jij meer kans hebt op een geschikte woning. Door middel van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) mag je het volledige inkomen van de PGB meerekenen in de berekening voor een hypotheek. Wil je het zonder NHG aanvragen, dan moet je rekening houden met het feit dat maar 50% van het bedrag meegerekend wordt. Word je op een later moment afhankelijk? Dan kan je altijd je andere hypotheek veranderen in een hypotheek met PGB-inkomen.

Regel vandaag nog een afspraak voor je hypotheek

Wil je je huidige hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een PGB-inkomen? Dat is geen probleem voor ons bedrijf. Wij komen als hypotheekadviseur graag bij jou aan huis om alles samen te regelen. Voor het maken van een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs, raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via info@akc-advies.nl en via +31 (0)85 130 47 11. We helpen je graag bij het regelen van jouw hypotheek en vertellen graag wat over onszelf voordat we aan de slag gaan. Bent u benieuwd naar wat andere van AKC-advies vinden? Bekijk hier hun ervaringen.